Over ons

 

Wij ontzorgen, adviseren en ondersteunen organisaties met uiteenlopende HR vraagstukken.
Met 21 jaar aan ervaring zijn wij in staat een stevig HR fundament voor u neer te zetten. 


Ook wij als ondernemers kunnen niet alles zelf. Niemand is perfect. Wij maken daarom gebruik van andermans kennis en vaardigheden. Wij werken samen met een aantal specialisten op het gebied van E-HRM, financiële dienstverlening, juridische zaken, re-integratie en persoonlijke coaching. U kunt bij ons dus terecht voor uiteenlopende HR vraagstukken. Daarin zijn wij onderscheidend en ligt onze kracht. Door gebruik te maken van onze dienstverlening krijgt u "the job done".


Wij denken met u mee op strategisch niveau om zodoende voor een bij uw organisatie passend beleid, ondersteund door procesbeschrijvingen, instrumenten en overige praktische hulpmiddelen, te ontwikkelen en implementeren. Wij zorgen ervoor dat u als werkgever aan eisen voldoet en zo min mogelijke risico loopt. Wij vertalen de regelgeving naar de praktijk van uw organisatie zodat uw doelen realiseerbaar zijn. Wij houden de ontwikkelingen op ons vakgebied bij en toetsen deze aan de praktijk. 


Wij functioneren als betrokken, dienstverlenende en deskundige sparringpartners. Mede-verantwoordelijkheid en integriteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. We denken in oplossingen en maken gebruik van creativiteit. Goed luisteren, relativeren, zaken bespreekbaar maken en afwegingen maken zijn de sleutel tot ons succes. Wij houden de zaken zo simpel mogelijk. Daarnaast zijn wij praktisch ingesteld, administratief onderlegd en niet geheel onbelangrijk... dit alles gaat gepaard met een gezonde dosis humor. 


Wij investeren graag en veel in onze contacten. Onze betrokkenheid is bijzonder groot en we zouden niet weten hoe dit vak op een andere manier tot een succes te kunnen maken. We zouden ook niet anders willen!


Uw contactpersoon van Het HR Goud, Irma Klomp: 


"Ruim 20 jaar ervaring in het HR vak, ruim 18 jaar heb ik in de "keukens" van diverse organisaties een kijkje mogen nemen. Ik heb veel geleerd over het reilen en zeilen binnen organisaties. Ook heb ik me gerealiseerd dat elke organisatie uniek is. De wijze waarop ik invulling geef aan het HR vak is afhankelijk van de situatie, aard en cultuur van de organisatie. Met een bachelor Personeel & Arbeid (Fontys hogeschool) en de diverse post hbo trainingen kan ik mijn interesse in organisaties en mensen met elkaar verbinden. Samen kunnen we iets bereiken. 

Neem eens een kijkje op mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/irma-klomp-b0b12218

en nodig me uit voor een kop koffie!